Oulux

Ovet

Laadukkaat kotimaiset Oulux ovet ja ammattitaitoinen asennuspalvelu. Oulux ovivalikoimasta löydät tarpeitasi vastaavan tyylikkään ja kestävän oven.

Oven vaihto tapahtuu avaimet käteen periaatteella. Asukkaan ei tarvitse lähteä oviremontin ajaksi pois kotoa. Oulux jälleenmyyjät myös huolehtivat vanhan oven kierrätyksen sekä kohteen siivoamisen. Ovi on tärkeä asentaa laadukkaasti, jotta ovi toimii oikein. Muun muassa saranoiden säätäminen on yksi keskeinen osa laadukasta asennusta. Asennuksessa huolehdimme myös siitä, että karmin ja ulkoseinän väliin tulee riittävästi eristettä. Työ viimeistellään aina sisäpuolen listoituksella ja ulkopuolen vuorilaudoituksella ja vesipellityksellä.

Ulko-oviremontin yhteydessä kannattaa harkita myös varaston, autotallin ja terassiovien päivitystä uusiin Oulux oviin.

Kun annat ammattilaisen hoitaa, on elämäsi vaivattomampaa.

Jo vuosisadan ajan kymmenet tuhannet suomalaiset ovat saaneet nauttia kodissaan laadukkaista Oulux-ovista. Ouluxin laatu, energiatehokkuus, turvallisuus ja käyttömukavuus ovat alansa huippua. 

Ouluxin ulko-ovimallit on tehty pohjoisiin olosuhteisiin, jossa materiaalilta vaaditaan paljon. Pohjoisen hidaskasvuinen ja tiheäsyinen mänty edustaa suomalaisten sahojen parasta raaka-ainetta. Oulux-ovissa on kertopuulla vahvistettu runko, kaksinkertaiset erikoisleveät tiivisteet, kolminkertainen pintakäsittely, neljä murtosuojattua saranaa sekä selektiivilasit. Lisäksi rakenteissa on yksityiskohtia, jotka tekevät ovista kestäviä ja erityisominaisuuksiltaan poikkeuksellisen hyviä.

Oulux kauppiaamme tarjoavat ammattitaitoista asennuspalvelua, jossa remontti tehdään asiakkaalle mahdollisimman vaivattomaksi.

  1. Markkinoiden tukevin saranan kiinnityskohta (34 mm). Tukeva karmi (53 mm) helpottaa asennusta ja on kestävä.
  2. Kaksinkertainen tiivistys – parempi tiiviys.
  3. Kertopuulla vahvistettu runko. Markkinoiden pisin suoranapysymistakuu 15 vuotta.
  4. Murtosuojatut saranat 4kpl*
  5. 3-kertainen tuplaselektiivilasi TGI-välilistalla.
  6. Ovilehdessä kolminkertainen pintakäsittely.
  7. Kulutusta kestävä kynnys (25 mm), materiaalina öljytty koivu. Kynnyksen etureuna ja kulutuslista kestävää alumiinia.
  8. Erikoisleveällä tiivisteellä parempi eristävyys, myös kynnyksessä.

Ouluxin edistyksellinen ulko-ovirakenne

Plus-ovessa ovilevyn paksuus 86 mm joka on noin 30 % paksumpi kuin vakio-ovi. Plus-rakenteella saavutetaan jopa 0,6:n u-arvo. Perus ulko-oven u-arvo 1,0.

Autotallin pariovet

Ikkuna joka kohteeseen. Monikäyttöinen, edistyksellisen tiivis ja energiatehokas valinta. Karmi ja sisäpuite oksatonta liimapuuta. Väsymätön materiaali, ei oksakellastumia. Ulkopuite ympäriinsä polttomaalattua alumiinia. Huoltovapaa ja säänkestävä. Selektiivilasi pitää kesällä auringonpaahteen ulkona ja talvella estää lämmönkarkaamista. 3-kertainen tiivistys Huippuluokan vesitiiviys Vahvarakenteiset puitteet