Oven asennus vaivattomasti

Oven asennus - Helsinki, Espoo ja muu pääkaupunkiseutu

Oven asennus tulee viimeistään ajankohtaiseksi, kun ovi vetää ja päästää kylmää sisälle rakennukseen. Uusien ulko-ovien vaihtaminen on energiatehokas ratkaisu. Vaihtaminen voi parhaimmillaan säästää peräti satoja euroja kiinteistön lämmityskustannuksissa. 

Pohjoiset sääolosuhteet myös kuluttavat ovia jatkuvasti. Sade, ilmansaasteet ja auringon säteily rasittavat ovien pintoja. Ovien päivitys tekee ihmeitä omakotitalon tai autotallin julkisivulle. 

On kyseessä nosto-ovi, ulko-ovi, ikkunaovi, lämpöovi, palo-ovi, perinteinen puuovi tai sitten mittatilaustyönä tehtävä ovi, asennamme laadukkaat ja kotimaiset Oulux ovet huolellisesti vankalla ammattitaidolla. Ovi täytyy asentaa ammattitaitoisesti, jotta sen toimivuus kestää aikaa. Meille asiakas on tärkein. Tee oviremontista vaivatonta – jätä ovien asennus meille. 

Luotamme ovituotteisiimme ja asennustyöhömme. Oulux on valmistanut suomalaisia ovia jo vuosisadan ja tarjoaa ovilleen 15 vuoden suoranapysymistakuun. Me Loistoikkunoilla tarjoamme itse oven asennustyölle 12 vuoden takuun

Ovissa, joita asennamme on kaksinkertaiset erikoisleveät tiivisteet, neljä murtosuojattua saranaa, selektiivilasit ja kolminkertainen pintakäsittely. Ne ovat valmistettu suomalaisten sahojen parhaasta materiaalista, eli männystä. 

Oven vaihto ja asennus tapahtuvat avaimet käteen periaatteella. Asukkaan ei tarvitse lähteä oven asennuksen ajaksi pois asunnostaan. Huolehdimme vanhan oven oikeaoppisesta kierrättämisestä sekä kohteen siivoamisesta. Oven lisäksi ympäristö jää siistiksi työn jälkeen. 

Kuinka paljon ovien asennus maksaa?

Oven asennuksen hinta riippuu paljon kohteesta ja oven tyypistä. Esimerkiksi autotallin nosto-oven asennus on hintavampaa kuin terassioven. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi puuovia, nosto-ovia, mittatilausovia, autotallin pariovia, sekä lämpöovia, eli thermo-ovia. Hinta-arviota varten aluksi täytyy tietää oven tyyppi. Autamme mielellämme ovityypin valikoimisessa.

Työn hintaan vaikuttaa myös asennustöiden laajuus. Uudiskohteessa ei luonnollisesti jouduta maksamaan purkukustannuksia. Ovien lukumäärä vaikuttaa myös kokonaishintaan.

Meidän oviremontti alkaa aina veloituksettomalla tarvekartoituksella. Työmaalla käytyämme osaamme antaa tarkan hinnan työlle ja pystymme myös projektin alkuvaiheessa auttamaan asiakasta budjetoimaan urakkaa. Ilmaisen tarvekartoituksen tilaaminen ei sido kuluttajaa.

Kotitalousvähennys avittaa kokonaiskustannuksissa tuomalla helpotusta veroihin. Oven asennuksesta voi hakea myös kotitalousvähennystä. Työ täytyy tilata ennakkoperintärekisteriin kuuluvalta yritykseltä. Loistoikkunat Oy kuuluu ennakkoperintärekisteriin, joten meidän kautta tilatusta työstä voi hakea vähennystä.

Sen määrä on 40 % työn osuuden arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä ei voi siis hakea materiaaleista, tarvikkeista tai matkakuluista. Kottialousvähennyksen enimmäismäärä on 2 250 €, mutta vähennys on henkilökohtainen. Tämä tarkoittaa sitä, että enimmäismäärä puolison kanssa on 4 500 €.

Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 €. Vähennys on kalenterivuosikohtainen. Se myönnetään siltä vuodelta, jolloin olet maksanut laskun kyseisestä työstä.

Ulko-oven asennus

Oven asennuksessa tulee aina käyttää alan ammattilaista. Tila, jonne ovi asennetaan täytyy kuivata huolellisesti ja sen täytyy olla tasalämpöinen. Rakennusaikainen kosteus ei saa vahingoittaa ovea. 

Me huolehdimme ulko-oven oikeaoppisesta asennuksesta avaimet käteen periaatteella, jotta voit olla huoletta. Viemme vanhan ulko-oven pois ja kierrätämme sen tarvittavalla tavalla. 

Saranoiden säätäminen on yksi keskeinen osa laadukasta asennusta. Asennuksessa huolehdimme myös siitä että karmin ja ulkoseinän väliin tulee riittävästi eristettä. Työ viimeistellään sisäpuolen listoituksella sekä ulkopuolen vuorilaudoituksella ja vesipellityksellä. 

Ouluxin ulko-ovissa on markkinoiden matalin kynnys, joka mahdollistaa esteettömän kulkemisen, kuten helpon pyörätuolilla liikkumisen. Ovilehdessä ja karmissa on erinomainen tiiviste. Karmista löytyy erikoisleveä tiiviste, jossa on kolminkertainen tiivistyspinta-ala perinteiseen tiivisteeseen verrattuna. Nurkkakohdat on viimeistelty kulmatiivistepaloilla, jotka varmistavat oven kulman tiiveyden. 

Plus-ovessa ovilevyn paksuus on peräti 86 mm, joka on 30 % vakio-ovea paksumpi. Plus-rakenteella voidaan saavuttaa 0,6:n u-arvo, eli lämmönläpäisykerroin. Normaalin ulko-oven u-arvo on noin 1,0. 

Meiltä voit tilata myös ulko-oveksi mittatilausoven asennuksineen. 

Palo-oven asennus

Ulkokäytössä oleva palo-ovi on todella painava. Tämän vuoksi oven asennustyössä on oltava erittäin varovainen, jotta vahinkoja ei pääse tapahtumaan. 

Myös ovien paloturvallisuus vaatii asennukselta suurta tarkkaavaisuutta. On tärkeää, että ovet eristetään koko karmin syvyydeltä käyttäen palonkestävää eristettä. Lopputulos viimeistellään tiivistämällä ovi palonkestävällä akryylimassalla. 

Nosto-oven asennus

Nosto-oven asennus on hyvä jättää ammattilaisen tehtäväksi. Meiltä löytyy pitkä kokemus nosto-ovijärjestelmien asennuksesta. Nosto-ovien asennus etenee seuraavanlaisesti: 

  1. Tarkistamme mittavaatimukset. 
  2. Tarkistamme osat. 
  3. Asennamme pystykiskot. 
  4. Asennamme vaakakiskot. 
  5. Asennamme ovipaneelit tai -lamellit. 
  6. Asennamme painontasausjärjestelmän. 
  7. Lopuksi asennamme mahdollisen sähköisen avaajan. 

Jos ovesi kaipaavat päivittämistä tai tarvitset ovet uudiskohteellesi, soita meille niin teemme oviremontistasi vaivatonta. Meille asiakas on tärkein.